Risotto de gorgonzola i espinacs amb thermomix
llopmesquer
llopmesquer

Risotto de gorgonzola i espinacs amb thermomix

  • ¡Valora esta receta!
  • Tu valoración
Valoración global 0 0 valoraciones

Ingredientes

  • 100 g fresc o espinacs congelats
  • ceba al gust
  • 200 g d'arròs
  • 500 g d'aigua
  • 25 g d'oli
  • 5 g de dau de caldo
  • 50 g de formatge gorgonzola dolç
  • 30 g de vi blanc
  • sal al gust

Instrucciones


    Picar la ceba durant 5 seg. vel.5;

    Afegir els espinacs, blanquejat, afegir l'oli durant 3 minuts. 100° velocitat. 1;

    Inseriu la papallona al bol i afegir l'arròs i el vi Velocitat inversa. 3min. 100° vel.1;

    Afegir l'aigua i la sal femella durant 15 minuts. 100° vel.1.

    A 2 minuts. des de l'extrem de posar el gorgonzola.

    Afegiu el formatge parmesà

Comentarios

Iniciar sesión o Regístrate para escribir un comentario.