Cap de costella amb cerveza
galaxiapopi
galaxiapopi

Cap de costella amb cerveza

  • ¡Valora esta receta!
  • Tu valoración
Valoración global 0 0 valoraciones

Ingredientes

  • 250 gr. de costella De Porc
  • 1 Cebe Tendre
  • 3 Carbassó Mitgens
  • 1 Fullà De Llorer
  • Pebre Blanc
  • Cúrcuma
  • Sal Negra D'Islàndia
  • Canyella Molguda Un Polsim
  • Oli D'oliva Picada D'all I Julivert
  • 250 Gr. De Xampinyons
  • 210 Gr. De Cigrons Cuits
  • 1 Llauna De Cerveza

Instrucciones

    Posar cap de costella al wok i dorarlos, reservarlo
    Seguidament posem el carbassó un cop reogat afeixim la seba i els xampinyons voltegam i si cal rectifiquem de espècies i sal. Passa't uns 5 minuts posem la carn i 5 minuts més afeixim els cigrons, i aboquem la llauna de cervesa i deixem fer xup xup fins que veiem que el cadet es consumeix. El foc mitg. Vint minuts o quan agi consumit el cadet, això a gust i llestos
    Bon profit ✨

Comentarios

Iniciar sesión o Regístrate para escribir un comentario.