Filets de peix amb Fourme d'Ambert - Filetes  de pescado  con Fourme d'Ambert
Las recetas me agradan
Las recetas me agradan
  • ¡Valora esta receta!
  • Tu valoración
Valoración global 0 0 valoraciones

Ingredientes

  • INGREDIENTS
  • 4 Filets de peix, millor un peix blanc i sense espines o bé salmó ( jo llobarros de Peixos Serra del mercat del Lleó)
  • 100 g aprox de formatge Fourme d’Ambert (blau de vaca i molt suau, de La Fromagerie del mercat del LLeó)
  • 4 llesques de cansalada en pebre que no sigui molt seca (de carns Gironell, del mercat del Lleó)
  • Sal i pebre negre acabat de moldre
  • INGREDIENTES
  • 4 Filetes de pescado, mejor un pescado blanco y sin espinas o salmón (yo lubinas de Peixos Serra del mercado del León)
  • 100 g aprox de queso Fourme de Ambert (azul de vaca y muy suave, de La Fromagerie del mercado del León)
  • 4 lonchas de tocino en pimienta que no sea muy seca (de carnes Gironell, del mercado del León)
  • Sal y pimienta negra recién molida

Instrucciones

Comentarios

Iniciar sesión o Regístrate para escribir un comentario.