Brownie amb sucre de canya i avellanes
Us en llepareu els dits!
Us en llepareu els dits!
  • ¡Valora esta receta!
  • Tu valoración
Valoración global 0 0 valoraciones

Ingredientes

  • 25-30 minuts, però jo el reduiria una
  • del
  • 5 minuts, perquè quan l’he punxat del mig, l’escuradents m’ha sortit net i
  • 150 grams de farina
  • blanca
  • 200 grams de sucre morè
  • 65 grams d’avellanes
  • 1 culleradeta de
  • 60 gr
  • 1 ou
  • 1 culleradeta d’essència
  • de vainilla
  • 150 grams de gotes de
  • 180 grams i de xocolata negra, però jo n’he
  • Sal
  • 20 cm de di metre amb paper vegetal (si voleu que
  • 3-5 minuts per tal de daurar-la una mica. Passada
  • 20 minuts (la recepta original eren 25-30

Instrucciones

Comentarios

Iniciar sesión o Regístrate para escribir un comentario.